3 motive pentru care urmatoarea ta masina trebuie sa fie un Volvo

Primul motiv este si cel mai cunoscut: Volvo face masini sigure. Compania construieste unele dintre cele mai sigure modele de masini pe care le-ai putea cumpara, si isi ia reputatia in serios. Volvo a inventat centura in trei puncte in 1959, alarma pentru centura in 1972, un sistem de protectie impotriva accidentarii laterale a masinii in 1991, airbag-ul cortina in 1998 si sistemul WHIPS in acelasi an.

Chiar si in ziua de astazi departamentul pentru siguranta din fabrica Volvo lucreaza de zor la imbunatatiri ca sistemul de informare pentru punctul mort si sistemul de franare automata la detectarea pietonilor. In plus, conducerea companiei a promis ca pana in anul 2020 masinile vor fi atat de sigure, incat nici o persoana nu va fi grav accidentata intr-un Volvo nou.

Al doilea motiv este economia. Chiar daca o masina Volvo este mai scumpa decat altele din aceeasi categorie, investitia initiala este rapid amortizata. Masinile sunt foarte fiabile, se strica foarte rar si majoritatea vizitelor la mecanic se finalizeaza doar cu inlocuirea consumabilelor. Iar daca totusi este nevoie de interventii mai serioase, piesele auto pentru Volvo au preturi accesibile.

In plus, Volvo produce masini economice din punct de vedere al consumului, cu motoare care economisesc combustibil si sunt pregatite pentru a fi transformate in motoare hibrid in viitor. Iar daca vorbim despre masini hibrid, se pregateste deja lansarea unui model in 2019 care ii va face concurenta lui Tesla S prin autonomia ridicata.

Al treilea motiv este design-ul, chiar daca unii oameni ar putea spune ca Volvo nu sunt cele mai frumoase masini. Dar atunci cand vorbim despre design, nu ne referim neaparat la linii sport si interioare de piele, ci la faptul ca Volvo are un design perfect pentru o familie, fiind incapator si confortabil. Totusi, compania lucreaza la imbunatatirea aspectului interior si exterior al masinii, mergand pe stilul minimalist care este atat de popular in ultimii ani.

Prin urmare, investitia intr-un Volvo este una inteligenta atat pentru tine, cat si pentru familia ta – veti calatori in siguranta indiferent de lungimea drumului – dar si pentru buzunarul tau – masinile sunt fiabile, iar piesele auto pentru Volvo sunt accesibile ca pret.

Lasă un răspuns