Alege nume de copii pe Baby Names

Bun gasit boieri dumneavoastra. Astazi va propun sa spunem lucrurilor pe nume. Pe numele mic. V-am zapacit? Nu asta era ideea. Pentru astazi am pregatit un site care va pune la dispozitie sute de nume de baieti si nume de fete cu originea si semnificatia lor.

Până vă hotărâţi asupra numelui ce îl va purta frumosul vostru bebeluş nu uitaţi că aveţi nevoie de un cărucior bun şi ieftin pentru a-l scoate la plimbare în zilele însorite şi de un pătuţ confortabil unde să doarmă liniştit pentru a creşte mare.

Dar cum până la fericitul moment mai este ceva vreme vă recomandăm pentru dumneavoastră o excelentă gamă de lenjerie pentru sarcină şi alăptare.

Pe Baby Names gasiti si top-uri cu cele mai populare nume, puteti afla numele reale ale celebritatilor, nume interesante pentru animale de companie, liste cu nume la moda pentru copii si o multime de alte lucruri interesante si amuzante.

Asadar, daca sunteti in cautarea numelui perfect pentru un nou nascut, sau doar sunteti curiosi sa aflati insemnatatea numelui dumneavoastra si a prietenilor, va poftesc pe Baby Names.

Gasiti pe Baby Names un top nume fete, top nume de baieti, dar si alte nume de top.

Lasă un răspuns