BeFunky Pentru Editarea Fotografiilor Online

Salut distinsul public. Prins cu nimicuri cotidiene, era sa ratez postul de astazi. Imi fac mea culpa si cu o intarziere de cateva ore, va prezint aplicatia promisa, cu care puteti sa editati fotografii online: BeFunky!

Adica, un tool simplu de folosit, cu care sa va “jucati”. BeFunky este practic, un editor foto gratuit, un program editat poze online, care va permite sa folositi o multime de efecte, fara sa fie necesare cunostinte tehnice aprofundate si cu ajutorul caruia puteti sa editati fotografii online.

Este un soft gratuit, insa pentru a putea avea acces la peste 100 de efecte exclusive impartite in 30 de categorii, la fonturi, forme si elemente grafice extra, ori posibilitatea de a salva fotografiile la aceeasi rezolutie la care le-ati urcat, exista o taxa ce poate ajunge pana la maxim 100 de dolari pe an.

BeFunky va permite sa editati poze online si sa folositi diferite efecte, forme, text, frames si multe alte chestii de genul acesta.

Daca ti-a placut aceasta solutie pentru modificare imagini online, recomanda articolul si prietenilor tai, interesati de un program de editat poze si modificare imagini online.

Lasă un răspuns