Cauti un slogan? Pofteste la Sloganizer.Net

Salutari stimabililor. Pentru astazi va recomand “Generatorul de sloganuri“, un generator de slogan.

Adica, un site interesant, care functioneaza ca un slogan generator.

Sloganurile sunt expresii memorabile adesea folosite împreună cu logo-urile companiei în campaniile publicitare.
Se pretinde că acestea reprezintă cel mai eficient mijloc de atragere a atenției asupra unuia sau mai multor aspecte ale unui produs sau ale unui brand.

“Generatorul de sloganuri” iti va crea sloganul perfect, pornind de la cuvintul cheie din alegerea ta, si asta, in doar citeva secunde. Si, cel mai adesea, acest slogan va fi exact ceea ce cautai. Daca insa nu vei fi satisfacut, poti crea oricind, in mod similar, un alt slogan. E foarte simplu.

Si, ce este si mai avantajos: Sloganizer este la liber! Mai mult decit atit: Poti folosi “Generatorul de sloganuri” pentru mail-ul sau id-ul tau de mess.

Iti poti crea propriul text in centrul de servicii al “Generatorului de sloganuri”, dupa care, pur si simplu, il adaugi. Fara efort, fara costuri. Acesta este “Generatorul de sloganuri”.

Ideea care este, poate nu-ti ofera sloganul, dar cu siguranta iti poate oferi idei.

Asa ca incearca …., dar atentie: da dependenta! Cel putin asta ne spun proprietarii site-ului.

Ce este un slogan?

Un slogan este un motto sau o expresie memorabilă folosită într-un context politic, comercial, religios sau de altă natură, ca expresie repetitivă a unei idei sau a unei propuneri, cu scopul de a convinge publicul sau un grup țintă bine definit.

Un slogan este o frază pe care agenții de publicitate o creează pentru a exprima vizual importanța și beneficiile unui anumit produs.

În afaceri, un slogan este “un cuvânt cheie sau un grup mic de cuvinte care sunt combinate într-un mod special pentru a identifica un produs sau o companie“, potrivit Enciclopediei Entrepreneur.com pentru micile afaceri.

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai de pe Facebook sau Google+

One thought on “Cauti un slogan? Pofteste la Sloganizer.Net

Lasă un răspuns