Descopera anatomia corpului uman in format 3D

Voiesti sa cunosti lucrurile? Priveste-le de aproape. Vrei sa-ti placa? Priveste-le de departe“, spunea Ion Luca Caragiale. Am inceput cu acest citat, pentru ca atunci cand am descoperit aplicatia pe care v-o prezint astazi, la asta m-am gandit prima data.

Este vorba despre o aplicatie interactiva care ne prezinta anatomia umana in format 3D. Cu ajutorul ei poti explora corpul uman in format 3-D. Poti descoperi detaliat fiecare organ uman, muschi, vene, oase, artere si chiar creierul uman, fiecare cu detalii si informatii pretioase.

Apa reprezinta aproximativ 70% din volumul corpului uman adult. Atunci cand te indragostesti cu adevarat, se petrec niste schimbari profunde in corpul uman. Nu stiai nu? Creierul uman este 80% apa.

Limba este singurul muschi dintr-un corp uman care este fixat doar la un capat.

Corpul uman este alcatuit dintr-o multitudine de celule specializate, care nu mai pot supravietui in afara corpului din care fac parte si care alcatuiesc tesuturi, organe, sisteme, aparate, etc.
Celula este la randul ei un intreg univers in miniatura, alcatuit dintr-un nucleu si citoplasma.
Cea mai mare celula a corpului omenesc este ovulul (la femei) iar cea mai mica este spermatozoidul (la barbati).

Cunoasterea nu este decat un efort spre fericire.” Va poftesc sa serviti o portie de fericire, de cunoastere a corpului uman pe Healthline Bodymaps.

Bonus: Pentru cei interesati de anatomia corpului uman 3D, am gasit si un clip video interesant:

 

Lasă un răspuns