Descopera traseul lui Mos Craciun si vezi cand ajunge la tine

Pe urmele lui Mos Craciun

Si cei care au facut nazbatii peste an si cei care au fost cuminti (ha ha) il asteapta nerabdatori pe Mos Craciun. Personal, as fi mai multumit cu o craciunita. Dar sa nu divagam.

urmareste-traseul-lui-Mos-Craciun

Niste fani ai lui Mos Craciun au vrut cu orice pret ca toata lumea sa fie la curent cu fiecare miscare acestuia si a saniei sale si s-au gandit sa il urmareasca pas cu pas.

Mosul a pornit la drum cu sania trasa de 9 reni, iar copiii nerabdatori pot afla de pe Internet cat mai dureaza pana ajunge si pe la ei. Poti urmari activitatea de la Casa Mosului simpatic si cu ce se ocupa ajutoarele lui.

Acest “program” de “urmarire” a Mosului, exista inca din anul 1955 si este dezvoltat de North American Aerospace Defense Command (NORAD). Cu ajutorul acestui site de Craciun, in Ajun de Craciun, poti pleca pe urmele lui Mos Craciun, in calatoria sa in jurul globului.

Sa livrezi cadouri peste tot pe glob intr-o singura noapte, nu e o sarcina usoara. Dar cu ajutorul acestui site care urmareste traseul Mosului, putem asista la activitatea uimitoare a lui Moș Crăciun in timp real.

Daca vrei sa vezi pe unde colinda Mos Craciun, intra pe site-ul Norad Santa.

Norad Santa, este un site unde poti urmari traseul lui Mos Craciun.

Casa lui Mos Craciun

casa-lui-Mos-Craciun

Gasesti pe site si jocuri de Craciun, melodii de Craciun, videoclipuri si informatii despre istoria lui Mos Craciun.

Craciun Fericit tuturor!

One thought on “Descopera traseul lui Mos Craciun si vezi cand ajunge la tine

Lasă un răspuns