DesignMyRoom, o aplicatie online pentru design interior

Sa decorezi o camera sau intreaga casa poate fi coplesitor sa alegi culorile si piesele de mobilier potrivite, mai ales daca nu apelezi la sfatul unui specialist. Din fericire, exista o multime de aplicatii minunate, utile la amenajari interioare.

O astfel de aplicatie de desing interior este si DesignMyRoom, un instrument peste care orice designer de interior si nu numai ar trebui sa arunce o privire.

Ce este designul interior?

Designul interior, sau decorarea de interior, reprezinta o activitate ce se compune din doua activitati: proiectarea de interior si amenajarea interiorului (realizarea planului prin umplerea spatiiilor sau reimpartirea acestora pe functionalitati).

Decorul de interior, designul de interior, reprezinta modalitatea de aranjare a spatiului intern ale unei case, apartament, sau birou, prin mijloace de plasare a diferitelor obiecte care lucreaza in armonie pentru a crea o senzatie placuta la vedere.

Designul interior are trei domenii de dezvoltare: decorul de interior, designul rezidential si designul comercial.

Citeste si: Aplicatie online pentru amenajari apartamente si design interior

DesignMyRoom este o aplicatie online de design interior.

Iti permite sa decorezi o camera, utilizand fie propriile poze sau una dintre camerele din biblioteca lor.

Te ajuta sa asezi sau sa rearanjezi mobila optim in casa.

Cu acest instrument, poti vedea cum ar arata o camera cu o anumita podea, vopsea, texturi, mobilier etc. Obiectele pot fi redimensionate, rotite si mutate prin camera.

Urmatorul pas este de a permite utilizatorilor sa incarce imagini proprii si sa le introduca in camera, cel putin asta spune compania.

De asemenea, au fost atenti la detalii – se observa umbrele din spatele lampii, de exemplu, si lumina care intra in camera de la ferestre.

Arunca o privire pe DesignMyRoom si spuneti-mi ce crezi! Sper ca aceasta aplicatie sa fie pe placul tau si sa-ti fie de folos atunci cand iti amenajezi casa sau pur si simplu simti nevoia unei schimbari.

Lasă un răspuns