Gestioneaza usor sarcinile cu Remember The Milk

Mesteri gospodari, buna regasire.

Pentru ca duminica este zi de odihna, nu vreau sa va pun la munca, ci doar sa va ajut sa va organizati lista de sarcini cu o aplicatie notepad. Ca vorba aia, putina organizare nu strica.

Drept pentru care, astazi va prezint o aplicatie note, un manager lista de sarcini cu care putem gestiona sarcinile (task-urile), rapid si usor.

Nu pentru ca odata cu trecerea anilor ne ramolim, departe de mine un asa gand, ci pentru ca, o planificare buna si o organizare pe masura, ne permite sa avem mai mult timp liber la discretie.

aplicatie-productivitate

Asadar, va poftesc sa descoperiti Remember The Milk.

Un task manager online usor de utilizat, cu o interfata intuitiva si care face gestionarea sarcinilor, o joaca de copii. Sunt o multime de lucruri pe care le poti face cu Remember The Milk, dar va las pe voi sa le descoperiti. Mi se pare unul dintre cele mai bune produse de administrat o lista de sarcini.

Iar la final, un pic de teasing, pentru miercuri (29 iunie) am pregatit un site care ne ajuta sa editam fotografiile online. Pana atunci, mult spor.

 

3 thoughts on “Gestioneaza usor sarcinile cu Remember The Milk

  • 12.09.2011 at 07:10
    Permalink

    This is my first time i go post. I collected so many interesting things in your site especially its discussion. From the tons of comments on your posts, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the good work.Regards By academic

    Reply

Lasă un răspuns