Google va lansa opțiunea ”confidential mode”

Despre ce este vorba? Google ar putea lansa funcția de autodistrugere a mesajelor de e-mail, imediat ce au fost citite. Astfel, utilizatorii Gmail vor putea să aleagă o durată de timp după care mesajele pe care le trimit să nu mai poată fi citite, tipărite sau trimise unui alt utilizator.

Noua funcție se va numi ”confidential mode”.

Cum va funcționa? Expeditorul mesajului va avea posibilitatea de a introduce o parola, iar dacă destinatarul va dori să acceseze mesajul după ce termenul de valabilitate a expirat, va trebui să introducă aceasto parola, ce va putea fi comunicată prin SMS.

Lasă un răspuns