Noteaza tot, cu Evernote

Salutari calde tuturor. Pentru inceput, propun sa ne organizam. Ideile si notitele. Evernote, ne ajuta sa facem asta.

Creeaza si salveaza note online.

Evernote te ajuta sa memorezi idei, pagini web, imagini, screenshot-uri, inregistrari audio, video, documente, etc. Evernote iti permite sa iei notite, sa faci poze, sa creezi liste To Do, sa inregistrezi remindere vocale si, pe langa toate acestea, sa rasfoiesti toate informatiile stocate cu multa usurinta.

Pe scurt, aplicatia iti permite pastrarea lucrurilor care te intereseaza, fie sub forma de notite, fisiere, fotografii, clipuri video sau sunete si accesarea lor de pe toate dispozitivele ce au instalata aplicatia mobila.

Evernote este o aplicatie online, eleganta si simpla, numai buna pentru salvare note online.

Oricine foloseste un calculator isi salveaza notitele intr-un fisier text sau in notepad. Cu Evernote e usor sa-ti notezi ideile pe telefon, tableta ori calculator. Daca in mod curent salvezi multe notite si folosesti Notepad sau o alta aplicatie asemanatoare, Evernote online este o alternativa eficienta si usor de folosit.

Cum pot sa pastrez citate, notite online?

Evernote reprezinta una dintre cele mai bune solutii de a face disponibile notitele tale intre diferitele dispozitive.
Poti astfel sa iei notite pe orice calculator, tableta, telefon si sa reiei lucrul mai tarziu pe alt device.

Notitele tale pot fi urmarite si de alti membri ai echipei si astfel ajuta la munca in echipa. Poti crea notite cu liste de lucruri pe care trebuie sa le faceti.

Evernote este una dintre cele mai premiate aplicatie de note facute pana acum. O deschizi, scrii o nota, faci o poza si aceasta se salveaza direct pe internet. Notitele salvate aici pot fi accesate si de pe telefon, si de pe tableta si de pe calculator prin pagina de internet. Eu, folosesc Evernote de ceva timp si pana acum sunt multumit.

Evernote este una dintre cele mai avansate aplicatie de note, iar extensia de Chrome pentru Evernote este geniala si te ajuta sa salvezi usor notite online.

Evernote are versiuni pentru Mac, iPhone/iPad/Touch, Android, BlackBerry, Palm Pre/Pixi sau Windows Mobile si reprezinta o alternativa reusita la Notepad. Practic asta si este o aplicatie notepad.

Daca esti genul de persoana ocupata si implicata in mai multe activitati Evernote este aplicatia ideala. Te ajuta sa fii mai productiv si iti salveaza notite online.

Evernote este, pur și simplu, un loc online, unde poti stoca orice si tot ceea ce s-ar putea sa-ti foloseasca mai tarziu. Cu cat adaugi mai mult continut, cu atat mai utila devine aplicatia.

Evernote este o aplicatie pentru salvat note online, fisiere audio, imagini sau liste de sarcini.

Lasă un răspuns