Nu chiuli de la Scoala Discovery

Discovery Networks, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, a lansat proiectul Scoala Discovery, o serie de emisiuni speciale pentru copii.

Incepand din 16 ianuarie, Discovery Channel Romania va difuza de la ora 14.00 o ora de programe educationale fara reclame.
Discovery Channel va difuza aceste programe, de luni pana vineri de la ora 14.00, si in reluare a doua zi, de la ora 8.00.

Emisiunile educative din cursul saptamanii vor fi reluate apoi în weekend sub forma unui bloc de programe dedicat, pentru copii. Desigur, intregul proiect are si in site interesant pentru copii si profesori.

Site-ul Scoala Discovery, a fost creat special pentru profesori si contine materiale-suport ce pot fi folosite la clasa, in interactiunea cu elevii.
Scoala Discovery include o grila de programe si un Ghid pentru profesori complet, despre fiecare episod, prezentand obiectivele lectiei, seturi de intrebari care sa ii apropie pe elevi de continut, propuneri de activitati in clasa si definitii pentru termenii de vocabular.

Lasă un răspuns