Online video convertor

Acum poti sa convertesti fisiere video in fisiere pentru iPhone, Flash sau chiar in MP3. Desigur, noi am mai vorbit de convertoare video.  (aici si aici)

Dar site-ul de astazi te ajuta sa convertesti un fisier video in un fisier audio cu formatul MP3. Encode, care este o aplicatie inline gratuita, poate sa converteasca fisierele video si in formatul Flash sau in formatul video suportat de iPhone.

Daca aveti nevoie sa extrageti sunetul dintr-un fisier video si nu aveti un program pentru asta, va recomand un convertor online: Encode.

UpDate: Nu stiu exact motivele, dar intre timp, site-ul Encode a fost redirectat catre videopaste.us

La ce este bun acum ? Ei bine, daca vreti sa trimiteti cuiva un film, un videoclip sau, ma rog, un fisier video cu ajutorul acestui site o puteti face. Puteti incarca videoclipuri de pana la 100MB in dimensiune. Filmele vor fi redimensionate la 640 x 480 maxim si vor fi disponibile pentru 24 de ore, dupa care acestea vor fi sters.

Numai persoanele la care le trimiteti link-ul pentru descarcare vor putea sa-l vada. Apoi, vor elimina videoclipul dupa24 de ore, astfel incat nu există nici o sansă ca cineva s-ar putea ajunge la ea luni sau ani mai tarziu.

Trimite fisiere video pentru oricine – usor, privat si gratuit.

Lasă un răspuns