Vas toaleta pe pardoseala sau suspendat – tu ce alegi?

Cand renovam baia, suntem de multe ori pusi in fata unor alegeri dificile, pentru ca avem ocazia sa schimbam totul, inclusiv toaleta. Si asa nu avem ocazia sa schimbam toaleta prea des, asa ca putem sa profitam chiar acum de faptul ca putem sa facem astfel de modificari. Avem sansa sa alegem dintre diversele tipuri de vase de toaleta disponibile pe piata si sa imbunatatim aspectul baii.

Un vas de toaleta pe pardoseala este usor de instalat si il gasesti disponibil pe piata sub diverse forme, modele si culori. Iar daca apare o problema, piesele de schimb se gasesc foarte usor. Vasele de toaleta suspendate arata foarte bine, dar costurile de productie pentru acest tip de vas WC sunt foarte mari, de aici rezulta si preturile mai mari ca in cazul altor tipuri de vase de toaleta, cum ar fi cele pe pardoseala.

Desi poti fi usor tentat sa alegi un vas WC suspendat pentru ca acesta are rezervorul incastrat in perete si arata mai bine dand impresia de mai mult spatiu, e foarte posibil sa profiti de avantajele oferite de un vas de toaleta pe pardoseala: usurinta cu care se instaleaza, multimea de modele disponibile si nu in ultimul rand pretul accesibil. In ceea ce priveste pretul, evident ca exista si exceptii, modelele de top putand sa fie chiar mai scumpe decat un vas de toaleta suspendat.

Vasele de WC pe pardoseala sunt foarte des intalnite in baile noastre si pot fi de doua feluri: monobloc si duobloc, in functie de cum este constructia lor, impreuna cu rezervorul sau separat de acesta. In comparatie cu un WC suspendat, ambele tipuri de vase de toaleta pe pardoseala ocupa mai mult spatiu, pentru ca sunt montate direct pe podeaua din baie.

Daca ai o baie destul de mare, un vas de toaleta pe pardoseala nu iti va lua mult din spatiul deja suficient al baii tale. Insa, in cazul in care baia ta este deja mica, vasul WC pe pardoseala o va face sa para si mai inghesuita.

Vei lua cea mai buna decizie in functie de cati bani ai pentru cumpararea si instalarea unui vas de toaleta, de ce design preferi pentru baia ta in general si de calitatea pe care ti-o doresti. Alege un vas WC din oferta NeaKaisa:

Lasă un răspuns